Alle diensten om uw product tot een succes te maken

Inspectie

Echte expertise is waardevol. Zeker als het gaat om werkzaamheden in en rondom een wind turbine. Productiefouten, onzichtbare slijtage en zwakke plekken zal een expert van Business in Wind goed in kaart brengen. Daarom is het verstandig om bij aankoop een turbine te laten inspecteren.

IN- EN VERKOOP

Welk vermogen heeft u nodig? Welke hoogte is toegestaan in uw situatie? We helpen u graag door het aanbieden van passende modellen. Door ons wereldwijde netwerk vinden we wat u nodig heeft.

Demontage & Transport

Heeft u een windturbine gekocht en moet deze op een andere locatie komen? Of is het tijd voor revisie van grote onderdelen? Het demonteren en transporteren van een windturbine is een specialistische klus.

Opslag

Na demontage of revisie kan het voorkomen dat uw windturbine niet gelijk herplaatst kan worden. Business in Wind biedt daarom tussentijdse opslag aan voor alle windturbineonderdelen. Uiteraard onder geconditioneerde omstandigheden.

Revisie

Een nieuwe windturbine heeft een levensduur van 20 jaar. Na deze periode heeft u de aankoopwaarde afgeschreven en het gewenste rendement behaald. Veel windturbines over de hele wereld hebben de eerste 20 jaar erop zitten of naderen de 20 jaar. Tijd om na te denken over een nieuwe aanschaf? Of is revisie nog een optie?

Transport & Installatie

We hebben tientallen jaren ervaring met internationaal transport van turbines en de installatie ervan op de meest uiteenlopende locaties. Heeft u zo’n uitdaging voor ons? We helpen u graag met uw windturbine naar de juiste locatie