Revisie

Een nieuwe windturbine heeft een levensduur van 20 jaar. Na deze periode heeft u de aankoopwaarde afgeschreven en het gewenste rendement behaald. Veel windturbines over de hele wereld hebben de eerste 20 jaar erop zitten of naderen de 20 jaar. Tijd om na te denken over een nieuwe aanschaf? Of is revisie nog een optie?

Weer als nieuw

Revisie is voor veel turbines een aantrekkelijke optie. De investering is een fractie van de aanvankelijke aanschafprijs. Na grondige revisie functioneert de turbine weer als nieuw en kan deze weer jaren mee.

Specifieke gevallen

Niet voor alle typen windturbines is revisie een geschikte optie. Voor sommige modellen zijn geen reserveonderdelen meer op de markt. Dit drijft de kosten van revisie op. Voor veel modellen is dat gelukkig niet het geval. Benieuwd naar de mogelijkheden voor revisie in uw specifieke situatie en windturbine? Onze experts vertellen u er alles over. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

 

Verschillende revisies en diensten die we leveren vanuit onze vestigingen:

Z

Verschillende revisies, waaronder:

  • Revisie van de gehele windturbine
  • Tandwielkastrevisie
  • Revisie van het hoofdlager
  • Generatorrevisie
  • Revisie van de bladen
Z

Fundatie ankers

Z

Aanpassingen van masten

(bijvoorbeeld inkorten, inclusief berekeningen)

Z

Vervangen van gehele besturingen

(in geval van verouderde types)

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om persoonlijk advies te krijgen van een van onze experts.